Premiekeuring Zeijen 2012

De premiekeuring was dit jaar erg laat namelijk op 6 oktober 2012.
We zijn hier heen geweest met Valeska en haar veulen Fabiola, Cleo en Corina.
Na de nodige voorbereidingen stonden we 's morgens 6 oktober in het weiland met de vraag of we wel met Fabiola naar de keuring zouden gaan. Het had die nacht namelijk heel veel geregend en de pony's stonden kletsnat in het land. Uiteindelijk besloten we om er het beste maar van te maken. We hebben Fabiola zo goed en kwaad als het ging drooggewreven en wat met de föhn bewerkt en zijn op weg naar Zeijen gegaan.
Fabiola deed het gelukkig goed. Ze werd op kop geplaatst in haar rubriek en behaalde een veulenpremie. Hier waren we erg blij mee. Ze mocht door haar behaalde kopplaats ook meedoen aan de veulenkampioenschappen. En toen gebeurde er iets waar we totaal niet op gerekend hadden, ze werd kampioen veulens overige maten en algemeen veulenkampioen. Wat een begin van de dag!
Ook de andere pony's behaalde mooie resultaten. Cleo en Corina werden als tweede geplaatst in hun rubriek en behaalde beide een tweede premie. Ook voor Valeska was er een tweede premie. Zij werd als derde geplaatst in haar rubriek. Met het behalen van deze tweede premie is Valeska nu Kroon.
Ondanks de moeilijke periode die we op dit moment doormaken, kunnen we terugkijken op een zeer succesvolle dag!